Be More !!!

Hardlopendewebloggersshirt_2Be_more_webloggersshirtBe_more_wegloggersavondZoals jullie al bij veel hardlopendewebloggers hebben kunnen lezen werden we na een periode van zeer geduldig wachten beloond. De webloggersshirten werden gisteravond uitgereikt. Voortkomend uit een fantastisch mooie actie opgezet door John en Leonie. Het volledige bedrag van de shirts komt ten goede aan Be More t.b.v. Wilma van Wijngaarden. Mede dankzij de sponsors Nike en Bleu Mesa. Het is een waanzinnig mooi shirt. Maar het allermooiste van het hele verhaal is dat door de aanschaf van het shirt door 40 hardlopendewebloggers, 4 kinderen een jaar lang naar school kunnen gaan.
Zoals altijd was het een zeer gezellig (weer)zien met al die webloggers. Onder het genot van een drankje, een heerlijk stuk webloggerstaart en hardloopjargon heb ik me prima vermaakt.

Is er nog gelopen ?? Ja natuuuuurlijk.

Afgelopen donderdag geen tijd voor een baantraining maar ’s middags een intervaltraining onder begeleiding van coach garmin. Een 2 x 200 – 400 – 600 – 800 die gelopen mochten worden tussen tempo 4’45" en 4’55" per km. Onder strenge begeleiding van garmin werd ik af en toe terug gepiept … "rustig aan". Het ging prima… alles voelde picobello tijdens en na een totaal van 10,3 km.

Vanmiddag mochten de Asics wederom aan de voeten. Over hardloopschoenen gesproken…. op het blog van Johan Hardlopendebroers staat beschreven hoe je mee kunt doen aan zijn fotowedstrijd "hardloopschoenen met een verhaal". Doen… het is echt hartstikke leuk en het verhoogt tevens zijn weblogbezoekersaantal ;-). Vandaag bestond de training uit 6 x 400 mtr. Dit keer mocht er rond de 12 km p/u gelopen worden. Het was een heerlijke zomersedag met een temp. van 24 graden, wat was het zalig om 8,4 km te lopen zweten. Mijn hoofd is weer leeg en de rest zit weer vol energie voor mijn 15 kilometer die morgen op het schema staat.

18 gedachten over “Be More !!!

 1. Hey Curly, nogmaals errug leuk dat je erbij was vrijdag! Ik hoop dat het allemaal wat beter gaat met je schoonvader en je snel weer smilend in je shirt ergens tegen te komen!

 2. Prachtig die shirts. Het hele gebeuren was een beetje langs me heen gegaan en daar heb ik nu wel spijt van. Was even met heeeeel andere dingen bezig… 😉

 3. Less is more! (wat uiteraard niets ter zale doet 🙂 )
  Mooi initiatief … begrijp eigenlijk niet waarom me dit in de aanvangsfase volleddig is ontgaan …

 4. Jammer dat ik er niet was vrijdag…het ziet er weer gezellig uit. Je bent er bijna Jacq…nog twee weekjes. Je trainingen zijn in ieder geval mooi verlopen, nu de finishing touch.

 5. De trainingen zijn weer strak afgewerkt.
  Nog 15 kilometer en dan afbouwen, neem ik aan. Het shirt gaat je vleugels geven tijdens de kustmarathon. Vraag dat maar aan Rik.

 6. Het lijkt zo wel een sekte al die witte shirt van die bloggers…. Nou dat klopt ook wel… we aanbidden die ene god ofwel het hardlopen !
  Zo je voorbereiding naar de Zeelandkustmarathon verloopt prima !!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s