Bedankt !!

Kustmarathonstartnummer Voor_de_start_kustmarathonStrand_van_vrouwenpolder Daan_en_jacq_drinkpost_kustmarathon Jacq_drinkpost_kustmarathon Bijna_bij_de_finish_vd_kustmaratho

Wat een felicitaties en geweldige reacties op mijn blog na het avontuur van afgelopen zaterdag. Iedereen daarvoor bedankt. Bij thuiskomst lag er zelfs een bos bloemen op de deurmat, helaas zonder kaartje. Waar ik ook kom in Middelburg… er is elke keer wel iemand die me heeft zien lopen of mijn naam bij de uitslagen heeft gelezen. Voorlopig blijf ik nog even zitten op die wolk ook al staan mijn hardloopschoenen alweer te trappelen van ongeduld. De benen voelden trouwens zondag alweer prima. Maar de coach heeft mij verboden deze week te lopen. Dit weekend ga ik maar weer eens een poging wagen. Op naar het volgende doel en dat zal de marathon van Rotterdam worden en dit keer wil ik wel een vette PR lopen.

19 gedachten over “Bedankt !!

 1. *maakt een hele diepe buiging*
  Ik ben wat laat, waren 2 gekke weken. (gaf ik ook al aan bij de laatste nieuwsbrief 🙂 ) maar heb net genoten met een kopje koffie van jou prachtige marathon verhaal. Wat een avontuur. KANJER!! Wow! Gewoon lekker blijven genieten!

 2. Niets van al die aandacht en waardering is overdreven, Jacq…je hebt het meer dan verdiend 🙂 Geniet er gerust van terwijl je snode plannen smeedt voor de volgende… 🙂

 3. Die wolk zal heerlijk zacht zitten..is ‘ie ook roze? Alweer op naar een volgend doel, wat je absoluut gaat halen. Op naar Rotterdam! Yihaaaaaaa.

 4. R’dam ? Dat is easy voor jou. Wat voor weer het daar ook wordt de ondergrond blijft asfalt en jij gaat daar vliegen. Geniet nog lekker lang na van je prestatie in Zeeland – Je hebt het verdiend !!

 5. Ik kan alleen maar 1 ding zeggen:, als je de kustmarathon van 2009 heb kunnen uitlopen onder de 5 uur!!, dan ben je een zeldzame bikkel waarvan er niet veel van rondlopen!, dan loop je voor 100% zeker een PR in Rotjeknor..
  Komt helemaal goed Jacq en vond je echt berinnen sterk vooral ook op het eind…
  En ik zal er ook bij zijn.
  Groet Rinus.

 6. Lekker nagenieten, en lekker zacht op die wolk blijven zitten zoals de coach voorschrijft! En gelijk al een nieuw doel gesteld. Met een vergelijkbare voorbereiding wordt het ook een dik vet PR.

 7. Jij ook bedankt voor het mooie verhaal dat je er schreef! Het lezen van dit soort ervaringen is voor heel wat van je lezers het intellectuele voer om zelf ook te blijven lopen …

 8. helemaal terecht de feliciaties… een wereldprestatie heb je geleverd.. Blijf nog maar even op je wolkje zitten.. is goed voor de spiertjes. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s