Webloggers zijn harTlopers

Logo: met dank aan Maurice.

Fantastisch dat er door de harTlopende webloggers zoveel aandacht wordt besteed aan de harTlopende webloggers actie. Bij John, Marco, Maurice, Hans en Ton is er al aardig wat gepromoot.

Na de heerlijke training van afgelopen zondag stond er voor dinsdag een relaxte interval in het schema. 4 x 10 min. in tempo 6′, 5’45", 5’30" en de laatste 10 min. in tempo 6′ per km. Zie hier het resultaat.

Hoofd_diadeem_konijnenoren_bruin_2 Hazenfoto Vanavond stond er in het schema dat ik mij fietsend i.p.v. lopend naar de baan moest begeven. Dit i.v.m. de halve marathon in Linschoten a.s. zaterdag.
Marathon Ton heeft aangeboden mij te hazen naar een PR. En tegen het aanbod van zo’n ervaren haas zeg ik natuurlijk geen nee.
Maar eerst een baantraining… alhoewel. Toen ik aankwam was het wel heel erg stil. Er was geen loper te bekennen ?? Gelukkig kwam kort na mij trainer Johan en kwamen er nog wat lotgenoten. De baan was hier en daar behoorlijk wit en glad. We besloten om net als vorig jaar een rondje site seeing Middelburg te doen. Door stille donkere steegjes in het centrum en wat intervallen van lantaarnpaal naar lantaarnpaal op de openbare weg hebben we 42 min. gelopen. Zie hier het garminschema. Morgen rust en zaterdag knallen volgen.

Advertenties

13 gedachten over “Webloggers zijn harTlopers

  1. Ik ben oo van plan de HartLopers aktie van jou te gaan promtoen en/of ondersteunen. Wil proberen om zoveel mogelijk collega’s mijn allereerste marathon te laten sponsoren in Urecht op mijn verjaardag, 5 april 2010. Maar aangezien dat misschien niet genoeg is denk ik er sterk over de week erna in Rotterdam direct mijn 2e marathon te lopen, mits dit op een enigszins verantwoorde wijze te doen is natuurlijk. Moet dan toch ergens de aandacht mee trekken toch?
    Mijn schoonvader heeft net een totaal mislukte openhartoperatie achter de rug 3 maanden geleden en moet nu begin 2010 weer opnieuw onder het mes, met alle gevolgen en risico’s van doen. Voor mij een extra reden om er een schepje bovenop te doen. Wat mij betreft ga ik jouw aktie dus helemaal ondersteunen. Hoe? Dat hoop ik van jou en John te gaan horen.
    Groetjes en hopelijk binnenkort tot ziens IRL!

  2. Nogmaals van harte met je PR in Linschoten! sorry dat ik je ben vergeten.. heb dat zojuist goed gemaakt met je!
    Tot snel en groeten! (ik wacht op je verslag)
    RR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s