Gezellig Limburg

Teneerste wil ik iedereen bedanken voor de enthousiaste, motiverende, lieve en hartverwarmende reactie’s op mijn laatste blog. Merci, danke, gracias en nogmaals heel erg bedankt !!!

Deze week heb ik een "doe maar wat weekje" in het schema staan. En aangezien we de afgelopen 4 dagen in Vaals verbleven had ik met Danniëlle afgesproken om samen een training te volbrengen. Afstand en tempo … "doe maar wat". Al kletsend luisterend 🙂 vlogen de kilometers voorbij. We liepen over donkere spannende weggetjes in de buurt van de A76, de fel verlichtte woonboulevard in ten Esschen en als toetje gingen we de steenberg op. Binnen 1 uur en 11 min. stonden we weer bij mijn dreamduomaatje voor de deur en hadden we 11,5 km afgelegd. Danniëlle bedankt voor deze gezellige training !!
Zondag 24 januari ga ik op herhaling. Dan reis ik weer richting Zuid-Limburg voor de webloggerstraining. Dit keer lopen we over de Brunssummerheide. Dat wordt niet alleen een gezellige maar ook een fantastisch mooie loop.

Vandaag bij thuiskomst direct weer de loopschoenen aangetrokken voor een klein duur(de niet zolang)loopje. Het was hier een paar graden kouder als in Zuid-Limburg en hier lag nog aardig wat sneeuw. De fietspaden waren sneeuwvrij dus het werden 7,5 ontspannen kilometers. Zie hier het schema.

2e Kerstdag staat er een wedstrijdje op het programma (als het weer meezit).

Ik wens iedereen …………………..

Advertenties

14 gedachten over “Gezellig Limburg

  1. Leuk lopen met je maatje in Limburg! De 24e wordt vast en zeker ook heel mooi. Succes 2e kerstdag (als het doorgaat) en natuurlijk hele fijne dagen Curly!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s