Zeeuwse Trainingsloop 3e editie

Zeeuwse Trainingsloop 2010

Op 14 augustus zal hij weer plaatsvinden…. de Zeeuwse Trainingsloop. Voor sommigen een mooie training op weg naar de Kustmarathon op 1 oktober, voor anderen “gewoon” een mooie, maar vooral gezellige training in het Zeeuwse. Net als vorig jaar lopen we ook dit jaar het tweede deel van het kustmarathonparcours. In totaal zo’n 23 km. Gezien het grote aantal deelnemers van webloggers en/of tweeps zal er niet bij mij thuis in Middelburg verzameld worden, maar in Zoutelande. Dit doen wij tussen 10.30 en 11.00 uur bij Brasserie Salsa Terra in de Langstraat 25, daar waar de finish is van zowel de kustmarathon als onze trainingsloop.
Een 40 persoonsbus staat voor ons klaar van Van Fraassen Travelling op de grote parkeerplaats in Zoutelande aan de Westkapelseweg (handig om hier je auto te parkeren voor de hele dag). De bus vertrekt om precies 11.15 uur!! Zorg dus dat je op tijd bent. Anders moet je zelf met je auto naar het startpunt komen. De bus brengt ons naar Vrouwenpolder waar we zullen starten op het 20 km punt van de Kustmarathon …. het strand. Het is dan nog net geen hoogwater. De kosten van de bus bedragen € 175,- en zullen we met z’n allen moeten delen.

Ik heb een verzoek gekregen of het mogelijk is onderweg in te stappen om vervolgens de laatste 15 km mee te genieten. Dit kan in Oostkapelle. Helaas moet je dan wel met eigen vervoer naar de grote parkeerplaats onder aan de duinen (Duinweg, Oostkapelle) en kun je instappen net voor we het bos in gaan (ik en mogelijk nog andere meelopers breng(en) je aan het eind van de middag terug naar je auto).
Wanneer we in Zoutelande zijn gefinished kunnen we een douche nemen bij Minicamping Boogaard aan de Paulusweg 16 in Zoutelande. Helaas beschikken zij maar over 4 douches, dus een duik in familiebad De Noordzee behoort ook tot de mogelijkheden.
Als we weer fris zijn zullen we een hapje eten bij Brasserie Salsa Terra.

Nog wat tips:
– Neem genoeg drinken/eten/gelletjes mee voor onderweg. Er is namelijk geen drinkpost. Water kan eventueel bijgevuld worden bij de strandwachtposten die we in de duinen tegen zullen komen.
– Laat je tas met (douche)spullen en schone kleren in de auto op de parkeerplaats in Zoutelande, omdat wij ons vanaf hier naar de douches zullen verplaatsen.
– Laat geen spullen achter in de bus, die zie je niet meer terug :-).

Tot nu toe hebben zo’n 38 lopers aangegeven (mogelijk) deel te willen nemen aan de Zeeuwse Trainingsloop. Jullie begrijpen natuurlijk dat ik op korte termijn precies wil weten wie er meeloopt, gebuik maakt van de bus en of je achteraf een hapje mee-eet bij Brasserie Salsa Terra.
Als jij mee wilt lopen wil ik je vragen onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

Naam:
Naam weblog of twitteraccount:
Email:
Gebruik bus (ja of nee):
Afstand 15 of 23 kilometer:
Brunch (ja of nee):

Klik hiernaast op het runnertje om je formulier te versturen. Waarschijnlijk krijg je bij verzending (een) (fout)melding(en). Klik gewoon door op ‘oke’ en/of ‘verzenden’. Je aanmelding wordt dan gewoon verstuurd. Bij je verzonden items kan je zien welke tekst verstuurd is. Lukt het niet, dan kan je me ook gewoon mailen.

17 gedachten over “Zeeuwse Trainingsloop 3e editie

 1. ooo wat zou ik er graag bij zijn, maar helaas! Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe! Geniet ervan, hopelijk werkt het weer een beetje mee.

 2. Heb er nog even over gedacht. Helaas, heb een last minute geboekt naar Tsjechie. 13 augustus kom ik terug. Niet zo handig en niet zo lekker om dan 14 aug. weer 600km te rijden. Veel plezier! Groetjes aan iedereen

 3. Helemaal super geregeld. Net ff de vaarroute doorgenomen met kapitein en gaat lukken;-). Nu nog hopen dat ik gezellig mee kan lopen.

 4. Je hebt het wederom helemaal tot in de puntjes verzorgd. Dat beloofd net als bij de 2e editie een succes te worden. De toevoeging van het formulier is super.
  Worden de lopers met de cabriobus van Renesse vervoerd ;-)?

 5. Je hebt het weer helemaal top geregeld!! Super Curly. Ik kan vanaf deze iMac niet mailen dus dan maar even mijn antwoorden zo:
  Naam aanmelder ZeeuwseTrainingsloop=RunningRonald
  Naam weblog of twitteraccount=www.runningronald.nl
  Email=ronald@runningronald.nl
  Gebruik bus=ja
  Afstand 15 of 23 km=23
  Deelname Brunch=ja
  Verzenden.x=75
  Verzenden.y=75
  tot snel!!
  RR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s