Zeeuwse Trainingsloop 4e editie

Zeeuwse Trainingsloop 2011

Dit jaar op 12 augustus vindt hij plaats … voor de vierde maal … de Zeeuwse Trainingsloop. Een mooie training van ongeveer 23 km. Een mooie gelegenheid om alvast van de Kustmarathon te proeven die plaats vindt op 6 oktober of gewoon om gezellig te trainen en te genieten van de mooie zeeuwse omgeving. Net als de afgelopen twee jaar lopen we ook dit jaar het tweede deel van het parcours. Gezien het grote aantal deelnemers webloggers en/of tweeps van vorig jaar zal er ook dit jaar bij voldoende animo weer een bus geregeld worden. De bus brengt ons weer vanaf Zoutelande naar Vrouwenpolder. Ook nu zullen we weer verzamelen tussen 10.30 uur en 11.00 uur bij Brasserie Salsa Terra in de Langstraat 25, de straat waar de finish is van zowel de kustmarathon als onze trainingsloop.
Na afloop zal ik weer zorgen voor douchegelegenheid en een gelegenheid om deze mooie training af te sluiten met een hapje en een drankje.

De dresscode dit jaar is ROOD.

Als jij mee wilt lopen wil ik je vragen mij te mailen en daarin het volgende aan te geven.

Naam:
Naam weblog of twitteraccount:
Email:
Gebruik bus (ja of nee):
Brunch (ja of nee):

15 gedachten over “Zeeuwse Trainingsloop 4e editie

  1. Pingback: Zeeuwse trainingsloop « djaktief

  2. Had wel weer leuk geweest, ik bewaar goede herinneringen aan vorig jaar. Echter begint juist op die dag mijn vakantie, bovendien loop ik daags ervoor de Bradelierloop. Maar veel plezier alvast, er zullen best veel lopers meedoen!

  3. De Zeeuwse ambassadrice organiseert wederom een geweldige trainingsloop. Kan er niet bij zijn want ben dan op vakantie. Das ook best lkr, maar tijdens de Zeeuwse Kust marathon ben ik er wel voor de volle 42195. Succes met de organisatie Jacq.

  4. Zou het heel erg leuk vinden om een keertje mee te komen, vooral nu ik dit jaar ook eindelijk eens de Kustmarathon ga doen, maar weet nu absouut nog niet of ik die datum wel kan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s