Strandpaviljoenloop update

Na een verrassend krantenbericht en een 3e overleg met medeorganisators Ralph en Günter is er het volgende nieuws:

krantenbericht in de PZC

krantenbericht in de PZC

– Verzamelen op zondag 19 mei tussen 10.30 en 11.00 uur bij familie-park de Kanovijver (http://www.dekanovijver.nl/site/). Hier bevindt zich een ruime gratis parkeergelegenheid.

– Aangezien wij starten in Domburg bij Strandpaviljoen Brooklyn Beach (http://www.grandcafebrooklyn.nl/beach) regelen wij een enkele reis met met de bus van (http://www.vanfraassenbusreizen.nl/) (de kosten voor de bus van 220 euro zullen worden gedeeld door het aantal inzittenden). De opstapplaats bevindt zich op het parkeerterrein van familie-park de Kanovijver.

-Wanneer we het laatste strandpaviljoen (http://www.strandpaviljoenpantarhei.nl/) gepasseerd zijn, zijn we nog slechst 2 km van de finishlokatie verwijderd.
Nog een extra lus over de mooie Boulevard van Vlissingen en we zijn bij familie-park de Kanovijver. Dit zal zo rond 14:00 uur zijn.

Er is douchegelegenheid beschikbaar gesteld door de reddingsbrigade. Deze bevindt zich op het badstrand onderaan de boulevard (500 mtr vanaf de finish). Helaas beschikken deze alleen over koud water. Maar opfrissen 😉 behoort dus tot de mogelijkheden.

– Als laatste hebben wij een after run party georganiseerd bij familie-park de Kanovijver. We hebben gereserveerd voor een barbeque waarvoor de kosten op 19 euro per persoon zullen komen (zonder drankjes).

Zie hier de route http://www.runtastic.com/en/users/7445115/sport-sessions/45037198 die Günter al voor ons heeft verkend.
Na de start vanaf Brooklyn Beach komen wij o.a. langs:
Strandpaviljoen Scheldezicht in Westkapelle, De Zeeuwse Rivièra in Zoutelande, Neptunus in Zoutelande, Kaapduin in Koudekerke, Piet Hein in Vlissingen en als laatste passeren wij Panta Rhei in Vlissingen.
Onderweg genoeg gelegenheid dus om je drinkvoorraad aan te vullen en evt. een pitstop te maken.

We hebben nog plaats dus meld je aan, je kunt ons mailen en daarin het volgende aangeven. Zie ook www.strandpaviljoenloop.nl en/of volg ons op twitter (@paviljoenloop).

Naam:
Naam weblog of twitteraccount:
Email:
Gebruik bus ja of nee:
Deelnemen aan de afterparty (barbeque) ja of nee:

Strand bij Domburg

Tenslotte nog een update voor wat mijn blessure betreft:
Na een aantal bezoeken aan Fysio Anton Engels, de Sportarts, Fysio Dian Ligtendag, Run Service Lab (die mij de Brooks Ghost 5 schoenen adviseerde) en weekelijkse core stability oefeningen bij Anjolie Engels lijkt het na ruim 4 maanden blessureleed eindelijk de goede kant op te gaan. Zoals het er nu naar uitziet kan ik 19 mei lekker meesjoggen.

7 gedachten over “Strandpaviljoenloop update

 1. Leuk initiatief! Jammer dat ik er niet bij kan zijn.
  Na 4 maanden sukkelen is het mooi dat het eindelijk weer een stuk beter gaat, op weg naar volledig herstel zodat je zelf ook mee kan hobbelen op 19 mei.

  • Hallo Jan, met de fiets van strandtent tot strandtent is een mogelijkheid maar wij stoppen niet bij elke strandtent. Ze zien ons dan wel voorbij komen 🙂 wanneer ze dan de duinen oversteken.

 2. Hoi Jacqueline,

  Fijn dat het de goede kant op gaat met je blessure. De 19e gaat wat mij betreft niet lukken, maar het had me wel heel leuk geleken.

  Groetjes,

  Dorothé

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s