Zeeuwsetrainingsloop 5e editie

De 1e editie van de strandpaviljoenloop van afgelopen zondag was zeer geslaagd. Een gezellige groep hardlopers ging vanaf Vlissingen opweg naar Domburg met een bus om vervolgens 20 km over het strand te banjeren. Alles zat mee zelfs de wind. We hadden volop zon, laag water een lekker tempo, een prima temperatuur en zat zand stof om over te praten.

strandpaviljoenloop

Ook de afterparty (lees BBQ) was top.

Tijdens het lopen over het strand bedacht ik mij dat ik wel weer eens een oproep kon plaatsen over de Zeeuwsetrainingsloop. Dus hierbij:

De Zeeuwse Trainingsloop zal dit jaar plaatsvinden op zondag 11 augustus, alweer voor de 5e keer. Een mooie training van ongeveer 23 km. Een mooie gelegenheid om alvast van de Kustmarathon te proeven die plaats vindt op 5 oktober. Maar ook als training voor een ander doel ben je van harte welkom om te genieten van het mooie zeeuwse strand en duinen. Net als de afgelopen drie jaar lopen we ook dit jaar het tweede deel van het parcours. Gezien het grote aantal deelnemers webloggers, facebookers en/of tweeps van vorig jaar zal er ook dit jaar bij voldoende animo weer een bus geregeld worden (waarvan de kosten worden gedeeld door het aantal inzittenden). De bus brengt ons weer vanaf Zoutelande naar Vrouwenpolder. Ook nu zullen we weer verzamelen tussen 10.30 uur en 11.00 uur bij Grandcafé de Fiets in de Langstraat 15, de straat waar de finish is van zowel de kustmarathon als onze trainingsloop.
Na afloop zal er weer gelegenheid zijn om deze mooie training af te sluiten met een hapje en een drankje voor wie dit wilt. Waarschijnlijk net als vorig jaar in hotel – restaurant Het Verschil.

De dresscode dit jaar is ORANJE.

Lees hier het verhaal over de editie van vorig jaar.

Loop je mee? Je kunt mij mailen en daarin het volgende aangeven:

Naam:
Evt. twitteraccount en/of facebookaccount:
Gebruik bus (ja of nee):
Brunch (ja of nee):

3 gedachten over “Zeeuwsetrainingsloop 5e editie

  1. Pingback: Warme halve marathon en poging tot trail | djaktief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s