Halve van Renesse 2013

De 3e editie van de Halve van Renesse. Net als in 2011 lopen ook Kitty en John weer mee. In 2012 hebben ook Carola en Dian zich bij ons aangesloten en zo starten wij ook in 2013 mijn zijn vijven voor de 21,1 km over het prachtige parcours. Na de ontmoeting in het buurthuis gaan we op weg naar de start. Allerlei onderwerpen passeren de revue. Van witte strakke tights (stel je voor dat het heel hard gaat regenen) tot aan…. oeps we worden al weg getoeterd. We hebben totaal geen doel, nou ja eentje dan, “niet ingehaald worden door de wandelaars die 5 min. na ons starten”. Kort na start zijn we Carola al kwijt en die zien we druk babbelend voorbij hobbelen, die hoort of ziet ons niet meer en heeft er aardig de snelheid in. Richting het eerste stukje strand in een relaxed tempo, trap op, trap af het strand op, wat er overigens mooi strak bijligt.

halve van Renesse strand 1

Strand weer af de duinen in. Helaas moet Dian ons na ruim 6 km laten gaan, haar restje griepvirus houdt haar gezelschap (helaas). Met therapeutisch gezwets over honden, relatie’s, druk etc. verslinden wij kilometer na kilometer. Hadden we het over druk? ;-). Plas stopje hier, plas stopje daar het volgende stuk strand op, duinen door, stukje bos door richting finish. Nog 3 kilometer te gaan. Zo nu en dan een stukje wandelen omdat één van ons last heeft van hevige kramp. Maar de laatste honderden meters worden dansend langs de DJ afgelegd richting finish. Ons doel is bereikt, niet ingehaald door de wandelaars. Na 2.15 uur onderweg te zijn geweest hebben we een lekkere lunch zeker verdiend. Maar eerst douchen. Sportpromotion Zeeland heeft het weer prima geregeld, complimenten. Bikkel Dian heeft de 21,1 km toch volbracht en Carola, die dacht dat wij nog ergens voor haar liepen, zette een tijd van 2.02 neer. Met zijn allen nog lang en gezellig nagepraat. Het was weer een zeer geslaagde Halve van Renesse. Kan ik mij al inschrijven voor volgend jaar? 😉

halve van Renesse 4

12 gedachten over “Halve van Renesse 2013

 1. Gisteren liet ik hier ook al een reactie achter maar je blog liep steeds vast. Zeker teveel fans 😉
  Lekker dat je weer over wedstrijden kunt bloggen na je blessure.

  groetjes,

  Dorothé

 2. Ook deze editie was zeer geslaagd. Heerlijk relaxed gelopen, bijgepraat en gelachen. Bij jou helemaal niets meer gemerkt van het afgelopen blessureleed. Ondanks de lagere temperatuur als vorig jaar was de nazit en lunch zeker zo geslaagd. Tot 11-8.

 3. Lijkt mij een mooie halve (kust)marathon, zeker met dat schitterende weer! Zelf hadden we het NK Teams in Den Haag, maar voor volgend jaar hou ik ‘m in gedachten. Die buikkramp is overigens erg vervelend, weet er alles van… Scheelt je zó een paar minuten.

 4. was heftig om te lopen en heftig gezellig, op naar de volgende Zeeuwse loopjes en natuurlijk volgend jaar weer present in Renesse !!

 5. Wat een gezellige dag!! Ik heb genoten (buiten de buikkramp)!! En eigenlijk viel het qua km’er tijden nog best mee.. buiten de nodige stopjes.. ;-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s