Ladiesrun en Colours by the sea

Ladiesrun 2013 lilOp 9 juni was het dan eindelijk zover, mijn dochter Lilian liep haar eerste wedstrijdje. En wat is er leuker als hardloopster in spe als een Ladiesrun. Het werd de Ladiesrun Rotterdam. En natuurlijk zou ik bij haar blijven lopen die 5 kilometer. We stonden vooraan in startvak B samen met Gudy en haar dochters. Lekker swingen op de muziek, kijken naar alles om ons heen … 3, 2, 1 “knal” … weg waren we. Een stukje mee met de snelle dames en toen gas terug… de rem erop. Wat genoten we van alle support langs de kant. We werden ingehaald, “laat maar gaan, wij gaan straks inhalen”. En zo geschiedde. Nog geen 2 kilometer verder begonnen de eerste enthousiastelingen al te wandelen. Wij gingen lekker. 500 meter voor finish vroeg ik haar of er nog een versnelling in zat? En daar gingen we, bijna in volle sprint, hand in hand nog wat dames inhalende na 28:23 over de finish, wat ben ik trots op haar.
uitslag ladiesrun

Nog geen week later alweer een moeder dochter moment. Dit keer gingen we van start bij het kleurrijkste evenement van Nederland “Colours by the sea“. Na een tweetup met Günter, Fabiola, Dian en Coen stonden we ruim 45 min. voor start al klaar in vak 1. We werden geëntertaind door Running Ronald, Andrea, Nesrine en FlowerFairy. En wat een feest was dat. Ronald maakte er een filmpje van ………………..

Do I need to say more? 😉

Advertenties

9 gedachten over “Ladiesrun en Colours by the sea

  1. Goed gedaan van je dochter, lopen met je kinderen is altijd leuk en geeft ook een mooi gevoel, dat je ze hebt kunnen inspireren voor iets dat je zelf ook leuk vindt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s