Update Zeeuwse Trainingsloop

Hierbij de laatste informatie voor de deelnemers die de mail niet hebben ontvangen.
A.s. zondag is ons hardloopfeestje… de Zeeuwse Trainingsloop 5e editie. We lopen de 2e en mooiste helft van de kustmarathon. Dit zal zo rond de 23 km zijn. We verzamelen tussen 10.30 uur en 10.55 uur bij Grandcafé de Fiets in de Langstraat 15, de straat waar de finish is van zowel de kustmarathon als onze trainingsloop. … Gratis parkeergelegenheid bevindt zich aan de Westkapelseweg net voorbij voetbalvereniging “de Meeuwen”.

Vanaf deze parkeerplaats zal de bus om 11.00 uur vertrekken. We worden gedropt op de grote parkeerplaats onder aan de dijk van Vrouwenpolder. Hier gaan wij direct zoals op 5 oktober het strand op. A.s. zondag hebben we trouwens laag water.

Het is verstandig om je eigen drinkvoorraad mee te nemen. Evt. kan er bij-/aangevuld worden bij de strandpaviljoens en/of posten vd reddingsbrigade.

Nogmaals de minst snelle loper geeft het tempo aan en het is dan ook de bedoeling zoveel mogelijk bij elkaar te blijven.
De snelle lopers mogen natuurlijk vooruit lopen om vervolgens de minder snelle lopers weer op te halen of na een aantal km’s op ons te wachten.

Na afloop zal er weer gelegenheid zijn om deze mooie training af te sluiten met een hapje en een drankje voor wie dit wilt. Net als vorig jaar zal dit in hotel – restaurant Het Verschil zijn aan het Willebrordusplein 18 in Zoutelande (het plein bij de grote kerk). Dit zal zo tussen 14.30 uur en 15.00 uur zijn.
Voor de mensen die een hapje mee blijven eten is er douchegelegenheid bij minicamping Boogaard aan de Paulusweg 16 in Zoutelande. De kosten hiervoor zijn 1 euro per persoon.

De dresscode dit jaar is ORANJE!!!!!!!!

De kosten voor de bus worden gedeeld door het aantal inzittenden. Graag voor- of direct na de loop aan mij te betalen.

En hardlopende lezers er is nog plaats in de bus dus meld je aan voor deze mooie gezellige training .
Ik heb er weer heeeel veel zin in.

1 editie

1 editie

2e editie

2e editie

3e editie

3e editie

4e editie

4e editie

5e editie

5e editie

Hoe zijn mijn trainingen tot dusver verlopen?
Tijdens de heerlijke vakantie in Spanje aan de Costa Dorada heb ik op de camping 2 hardloopmaatjes ontmoet. Samen met hen heb ik aardig wat kilometers gemaakt. ’s Morgens om 7.30 uur voor de grootste hitte vertrokken we al voor een loop tussen de 10 en 18 km. Soms richting de boulevard van Cambrils maar ook een aantal keer de bergen in en dan lekker getraild over het MTB parcours met blaffende honden achter ons aan ;-). 8 Spaanse trainingen volbracht goed voor ruim 102 km.

campinghardloopmaatjes

campinghardloopmaatjes

Helaas werd ik 1 van de laatste dagen tijdens de vakantie op het Spaanse strand nog meegesleurd door de meters hoge golven. Met als gevolg een geschaafde en dikke voet voetblessure. Conclusie bij thuiskomst van de huisarts … drukverband, koelen en hardlooprust. Gelukkig zag de voet er na 3 dagen alweer “normaal” uit zodat ik maandag mijn hardloopschoenen weer aan mocht trekken voor een rondje door de Walcherse B-wegen.
Afgelopen woensdag met de trainingsgroep voor de kustmarathon meegelopen. Vertrek vanaf Zoutelande richting Domburg en weer terug over het kustmarathon parcours. Goed voor ruim 20 kilometer. En zo trainen we verder …. maar eerst a.s. zondag de Zeeuwse Trainingsloop…. ZIN IN!

2 gedachten over “Update Zeeuwse Trainingsloop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s