Onvergetelijk … 5e editie van de Zeeuwse Trainingsloop.

zeeuwse trainingsloop 6e editie zoutelandeMet 30 deelnemers gingen we van start voor de 5e editie van de Zeeuwse Trainingsloop op 11 augustus. Met o.a. Ronald, John, Frank, Hans, PetraCorinaSierd, Ada, Esther, Tiny, Günter, Maria, Erik, Dorothé, Merith, Joost, Marian, Ralph, Harrie, Boudewijn, Everdien, Kees, Joleen Ton, Jos en Carola gingen we voor 23 km over het 2e deel van het kustmarathonparcours.
Het was weer verzamelen in Zoutelande en net als de 2 vorige jaren lieten we ons per touringcar verplaatsen naar Vrouwenpolder. Voor we konden starten was het nog even schuilen voor een buitje regen maar na start hebben we mogen genieten van de zon, de stevige wind tegen, laagwater en elkaars gezelschap.

5e editie van de Zeeuwse Trainingsloop

5e editie van de Zeeuwse Trainingsloop

En wat was de dresscode oranje een goed idee van Günter, de groep viel zo nu en dan uit elkaar maar op het stuk strand van 7 km en in de duinen zagen we elkaar al van kilometers afstand. En zo werd er door de snellere lopers gewacht of werden de minder snelle lopers opgepikt door de voorste lopers die zo wat extra kilometers konden maken. Door de gezellige en gemoedelijke sfeer vlogen de kilometers over het (voor mij inmiddels zeer bekende) parcours voorbij. In een p**p en een sch**t gingen we vanaf de duinen in Zoutelande het strand op voor de laatste kilometers. Toen we de trap op gingen in Zoutelande, werden we opgewacht door Fabiola met haar camera. Haar prachtige foto’s kun je hier bekijken.
Ook Ronald heeft onderweg mooie foto’s gemaakt en een fantastisch leuk sfeerfilmpje 😉 ….

Er gaat zeker een 6e editie komen volgend jaar. De kans is heel groot dat die zal zijn op 10 augustus. Ook de dresscode is al bekend ….2014 is paars 🙂

9 gedachten over “Onvergetelijk … 5e editie van de Zeeuwse Trainingsloop.

 1. Pingback: 6e editie van de Zeeuwse Trainingsloop | Curly is Running

 2. Ook dit jaar weer tot in de puntjes verzorgd. Helaas niet de volledige afstand af kunnen leggen, maar dat komt nog wel.
  De douche, diner en nazit waren ook weer top. De paarse editie zal ik dus ook niet aan me voorbij laten gaan.

 3. Pingback: Zeeuwse trainingsloop | djaktief

 4. Hi Jacqueline,

  Je weet dat ik al op zoek ben naar een paars shirt, maar ik hoop ook nog eens een gele en groene editie mee te maken. Verder zie je in het filmpje ook dat iedereen het geweldig naar zijn zin had. Leuk dat je het iedere keer weer regelt. Bedankt!

  groetjes,

  Dorothé

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s