De 8e editie van de Zeeuwse Trainingsloop

Dit keer een groene editie. Om 11.00 uur stond de bus weer klaar in Zoutelande om ons naar Vrouwenpolder te brengen. Met een groep van 27 lopers en 3 fietsers gingen we daar van start. Dit jaar viel ik helaas onder de categorie fietsers vanwege een hielspoor blessure.

8e editie Zeeuwse Trainingsloop

Er stond veel wind en vol goede moed gingen we met de lopers het strand op. De loopplanken reden prima en het eerste stukje strand ook. Totdat we steeds dieper wegzakten en alleen lopen met de fiets een optie was. De eerste beste strandovergang weer het asfalt opgezocht waar we de lopers in Oostkapelle tegemoet reden. De groep was ondertussen opgesplitst in kleinere groepjes van snelle en minder snelle lopers. Gelukkig had dit geen invloed op de gezellige sfeer.

In Domburg aangekomen stonden daar Günter en Fabiola met een zeer luxe verzorgingspost net als de 2 voorgaande jaren. Deze post wordt gesponsord door http://www.giesom.com en is altijd zeer welkom na 11 km.

Opweg voor de 2e helft werd het flink zwoegen op de Westkapelsedijk. Ook op de fiets was het flink tegen de wind in stampen. Terwijl de lopers door de pittige duinen opweg naar Zoutelande liepen ben ik onderlangs de duinen gereden om de lopers daar op te wachten.

Wat was het fijn om iedereen tevreden met zijn/haar prestatie na 23 km over de finish in de Langstraat te zien komen. Er werd zelfs al gesproken over een 9e editie die ik tegen die tijd weer met heel veel plezier zal organiseren. De dresscode is ook al bekend… ROSE. En voor de heren die dit te gewaagd vinden mag er ook zwart gedragen worden.

Om een beter beeld te krijgen van alweer een geslaagde editie is dit http://bit.ly/2bprFrC de link naar het fotoalbum van Maurice. En is dit http://bit.ly/2bbBO7o de link naar het album van Fabiola.

De dag werd door de meeste deelnemers afgesloten met een douche bij http://www.minicamping-boogaard.nl. En vervolgens werden de koolhydraten weer aangevuld bij Pannenkoekenhuis Bram in Zoutelande.

Ook de weblog van John de Boer staat een leuk verslag en filmpje:

http://hardlopendeboer.blogspot.nl/2016/08/de-zeeuwse-kusttraining-nummer-8.html

Tot slot nog een videoverslag van Running Ronald…

4 gedachten over “De 8e editie van de Zeeuwse Trainingsloop

  1. Hoi Curly, gaat er dit jaar een vervolg komen of ben je klaar met de Zeeuwsetrainingskustloop? Iets wat ik na al die jaren kan vorstellen.
    Groetjes Frank

  2. Pingback: Running summer | djaktief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s